Erfaring & dialog

Jeg er engelsk & tysklærer, er autodidakt “dansk-lærer” og har en klassisk marketing baggrund. Den har jeg opgraderet med uddannelser indenfor online marketing. Jeg har altid levet af at kommunikere og kunne åbne døre ved hjælp af god dialog.

Idag er blogging, sociale medier og nyhedsbreve ikke kun det nye marketing. Det er også den nye måde at netværke på, søge jobs og formidle sin viden på.

Derfor besluttede jeg for nogle år siden at blive god til blogging og branding. Det har jeg lært på nogle fede workshops i blogging og branding moduler hos Julia Lahme (http://julialahme.dk/ og http://lahme.dk/)

For at blive god til on-line og e-mail marketing har jeg taget kurser og forløb hos f.eks. Cammilla Rysgaard (www.cammillarysgaard.dk) og Christina Klitsgaard (www.christinaklitsgaard.dk). For også at få styr på sociale medier, SEO og brugervenlighed på websites gennemførte jeg i efteråret 2012 et 6 ugers kursus hos Bigum & Co.

Hvordan coacher du?

Når jeg coacher folk i at få mere overblik over sig selv og andre i daglige samtaler på jobbet, trækker jeg både på min personlige erfaring som ansat i internationale virksomheder, på min sproglærer uddannelse og på min erfaring som kinesiolog, healer og sansende kommunikatør.

Det jeg har lært her ved hjælp af kinesiolog, healing og sansende kommunikation er bl.a. at mærke mine egne og andre mennesker sindsstemninger mere bevidst – de stemninger, som skabes af følelser og tanker – og bruge det aktivt i en samtale. Til at formulere mig mere præcist, fordi jeg kan sætte ord på. Til at lytte mere aktivt til den anden, fordi jeg har kontakt til min indre vejledning og overblik over migselv.

Det er MIN erfaring, at når jeg kender mig selv godt, forstår jeg også andre bedre og har nemmere ved at være empatisk overfor dem. Når jeg trækker på alle mine erfaringer og al min viden, synes jeg, jeg får flere nuancer med og et ekstra overblik i kommunikationen.

Det er mit håb og min hensigt, at du kan blive inspireret til bedre samtaler her på bloggen!

Reklamer

Hvad syn´s du? - nu kan du skrive direkte fra Facebook eller Twitter

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Skal vi connecte på Linked-in?

%d bloggers like this: